Byt kabeln på din Apple Thunderbolt Display 27"

25 Maj 2017

Apple´s extremt populära Thunderbolt Display 27" har några år på nacken. Skärmen släpptes 20 juli 2011 och togs ur produktion 23 juni 2016. Fortfarande står vi många förvånade varför Apple avslutade skärm-sortimentet! Det handlar om helhetsupplevelsen där allt bara fungerar. Man har en skärm med inbyggd laddning till sin Macbook och till detta även alla nödvändiga kontakter samt lite till på baksidan. Det ser snyggt ut på kontoret och den är byggd av stilren exklusiv aluminium.

Hur kommer det sig att man inte gjorde en tunnare version av den precis som man gjorde med iMac år 2012?
Varför gör Apple inte en variant i Spacegray?

Vi har märkt att skärmen har en svag länk. Det är Själva Thunderbolt-kontakten.  Förläng livet på din favoritskärm några år till.

Gör som många av våra avtalskunder där Macpatric sköter driften av IT samt gör kostnadseffektiva reparationer av hårdvara. Laga den! Tänk på miljön och ekonomin.

Kontakta Macpatric eller gör beställning.

Liknande läsning

OWC ThunderBlade X8: En ny era inom extern lagring för kreativa yrkesverksamma
Välkommen till en ny era inom lagring för kreativa yrkesverksamma. OWC ThunderBlade X8 är inte bara en förbättring av sin...
Vilken iMac är det bästa valet? Vår rekommendation: iMac 24-tums med M3-chip
Hos Macpatric strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder de mest värdefulla och effektiva tekniklösningarna. Efter en noggrann utvärdering...
Framtiden är här: AI och Apple på WWDC 2024 – Vad Macpatric ser fram emot
Apple har officiellt meddelat att WWDC 2024 kommer att hållas från den 10 till den 14 juni vilket är en...