Byt kabeln på din Apple Thunderbolt Display 27"

25 Maj 2017

Apple´s extremt populära Thunderbolt Display 27" har några år på nacken. Skärmen släpptes 20 juli 2011 och togs ur produktion 23 juni 2016. Fortfarande står vi många förvånade varför Apple avslutade skärm-sortimentet! Det handlar om helhetsupplevelsen där allt bara fungerar. Man har en skärm med inbyggd laddning till sin Macbook och till detta även alla nödvändiga kontakter samt lite till på baksidan. Det ser snyggt ut på kontoret och den är byggd av stilren exklusiv aluminium.

Hur kommer det sig att man inte gjorde en tunnare version av den precis som man gjorde med iMac år 2012?
Varför gör Apple inte en variant i Spacegray?

Vi har märkt att skärmen har en svag länk. Det är Själva Thunderbolt-kontakten.  Förläng livet på din favoritskärm några år till.

Gör som många av våra avtalskunder där Macpatric sköter driften av IT samt gör kostnadseffektiva reparationer av hårdvara. Laga den! Tänk på miljön och ekonomin.

Kontakta Macpatric eller gör beställning.

Liknande läsning

OWC ThunderBlade X8: En ny era inom extern lagring för kreativa yrkesverksamma
Välkommen till en ny era inom lagring för kreativa yrkesverksamma. OWC ThunderBlade X8 är inte bara en förbättring av sin...
Macpatric: Din exklusiva Återförsäljare av SonnetTech i Sverige
Som en av de få utvalda partnerna och återförsäljarna för SonnetTech i Sverige, är Macpatric stolt över att presentera ett...
Upplev framtidens dator idag med iMac 24-tums M3
I en värld där teknikens framsteg inte visar några tecken på att sakta ned, står Apples senaste iMac 24-tums med...