Acronis

Acronis är ett schweiziskt mjukvaruföretag som erbjuder en rad olika lösningar för datasäkerhet och backup. Företaget grundades 2003 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom backup- och återställningslösningar för företag och privatpersoner.

Acronis erbjuder flera produkter och tjänster som är inriktade på att skydda och säkerhetskopiera viktig data. Bland de mest populära produkterna finns Acronis True Image, som är en backup-lösning som kan användas på både Windows- och Mac-datorer. Med True Image kan användare skapa en exakt kopia av sin hårddisk och spara den på en extern enhet eller i molnet. Därmed kan man återställa hela datorn till en tidigare tidpunkt om det skulle uppstå problem.

Företaget erbjuder också lösningar för backup och återställning av virtuella miljöer, molntjänster och mobila enheter. Dessa lösningar ger användare möjlighet att säkerhetskopiera data från alla sina enheter och i olika miljöer, vilket ger en omfattande backup-lösning för företag och privatpersoner.

En annan viktig funktion i Acronis är deras teknik för att skydda data mot ransomware. Företaget använder sig av artificiell intelligens för att identifiera och blockera ransomware-attacker innan de kan göra skada på data.

Sammanfattningsvis är Acronis en mjukvarulösning för backup och återställning som erbjuder en rad olika produkter och tjänster för att skydda och säkerhetskopiera viktig data. Företagets teknik för att skydda mot ransomware och dess förmåga att säkerhetskopiera data från olika enheter och miljöer gör Acronis till en attraktiv lösning för företag och privatpersoner som vill skydda sin data på ett effektivt och säkert sätt.

Macpatric och Acronis samarbetar för att erbjuda en omfattande och pålitlig backup-lösning för företag och privatpersoner. Tillsammans levererar vi en mjukvarulösning som erbjuder backup och återställning av data från olika enheter och miljöer, med funktioner som skyddar mot ransomware-attacker och möjlighet att återställa hela datorn till en tidigare tidpunkt.

Med Macpatric och Acronis kan du känna dig trygg och säker i vetskapen om att din viktiga data är säkerhetskopierad och skyddad mot potentiella hot. Vi erbjuder enkel och effektiv backup-lösning för företag och privatpersoner, oavsett storlek och behov.

Kontakta oss på Macpatric idag för att ta reda på mer om våra backup-tjänster med Acronis och hur vi kan hjälpa dig att skydda din data på bästa möjliga sätt.