Hyra, leasing samt avbetalning

Flexibla Lösningar för ditt Apple-behov: Köp, Hyra eller Leasa med oss

På Macpatric erbjuder vi en mängd flexibla alternativ för att skaffa den senaste Apple-utrustningen. Vare sig du är intresserad av att köpa, hyra eller leasa, är vi här för att tillgodose dina behov. Kontakta oss redan idag för personlig service och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dig eller ditt företag.

Kontakt: För kompetent och kunnig hjälp, tveka inte att kontakta Richard, vår erfarna Apple-specialist.

 

Hyra eller Leasa: Välj den avbetalningsplan som passar dig bäst. Vi erbjuder hyrperioder på 12, 24, 36 eller 60 månader med möjlighet att betala månadsvis eller kvartalsvis. Efter avtalstiden har du möjlighet att köpa loss utrustningen till ett fast pris. Företagsleasing erbjuds med eller utan kontantinsats, allt för att ge dig en låg och fast månadskostnad. Låt Macpatric skräddarsy den bästa lösningen för dig och ditt företag!

Förklaring av skillnaden:

  • Leasing: Ett leasingavtal innebär att du betalar en månadsavgift för att använda produkten över en bestämd tidsperiod. I slutet av leasingperioden har du möjligheten att antingen köpa produkten till ett förutbestämt restvärde, förnya leasingavtalet för en ny produkt, eller returnera produkten. Detta alternativ passar företag som vill kunna uppdatera sin utrustning regelbundet utan att äga den.
  • Hyra: När du hyr en produkt, betalar du också en avgift för att använda produkten under en avtalad period. Skillnaden är att hyresavtal ofta är kortare och mer flexibla än leasingavtal, och det finns sällan ett alternativ att köpa produkten i slutet av perioden. Hyra är idealiskt för tillfälliga behov eller projekt, där långsiktigt ägande inte är nödvändigt.

 

Direktköp Online: Du kan även handla direkt på vår webbsida och välja Klarnas betalningsalternativ för en smidig och säker betalning. Besök vår webbshop.

Kontakta oss Idag: Ta steget mot att skaffa den Apple-utrustning du behöver. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan möta dina behov med de betalningsvillkor som passar dig bäst.

Använd formuläret nedan om du är intresserad av Leasing eller Hyra