Apple och 27-tums iMac: En ny era med fokus på 24-tummaren och alternativ från Macpatric

11 Nov 2023

Strategisk förändring hos Apple Apple har gjort en betydande förändring i sin produktstrategi genom att meddela att de inte planerar att släppa en 27-tums iMac med Apple Silicon. Detta besked, som är ovanligt för Apple, framhäver en tydlig skiftning i företagets fokus mot den uppdaterade 24-tumsmodellen med M3-processorn, lanserad tidigt 2021.

Framtiden för större skärmar Denna förändring väcker frågor om framtiden för användare som föredrar större skärmar, särskilt efter att Apple lagt ned sina Intel-baserade 27-tums iMac och iMac Pro.

Som ett svar på detta behov erbjuder Macpatric en tjänst: Uppgraderingar av 27-tums iMac. Dessa uppgraderingar tillgodoser användarens önskan att behålla och förbättra prestandan för sina befintliga större skärmar.

iMac 5 uppgraderingar

Alternativ och spekulationer För de som söker ännu större skärmar, föreslår Apple en kombination av en 27-tums Studio Display med en Mac Studio eller Mac mini. Samtidigt florerar spekulationer om att Apple kanske utvecklar en ny Imac Pro med en 32-tums skärm. Bloomberg-analytikern Mark Gurman har förutspått att denna modell, möjligen med mini LED-teknik, kan lanseras i slutet av 2024 eller 2025. Dessa spekulationer indikerar att Apple kanske inte helt har övergett tanken på större skärmar.

Följ Macpatrics insikter för omfattande analyser och de senaste uppdateringarna kring Apples strategiska beslut och framtida produktutvecklingar.

Mer läsning och källor:

The Verge
MacRumors
AppleInsider

 

För djupare insikter och uppdateringar från Macpatric, besök Macpatrics blogg.

Liknande läsning

Förväntningar och rykten inför Apples Event den 7 maj 2024
Som Apple-entusiaster vet vi alla att när det närmar sig dags för ett Apple Event, väcks spänningen och spekulationerna till...
Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...
Uppklarade myter om Macbookens batteri
När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...