Kontakta Macpatric 08 - 650 15 00 (Vardagar 9-17)
Kassa 0

5 år sedan Steve Jobs somnade in

Apple

Många medier uppmärksammade igår (onsdag 5:e oktober) att det har gått exakt 5 år sedan en av datorhistoriens mest betydelsefulla personer, Steve Jobs, somnade in. Detta känns även som en självklarhet för Macpatric att uppmärksamma på ett fint och vackert sätt. För vad hade persondatorbranschen varit utan honom?

De flesta har säkert redan en del kunskaper om Steve Jobs liv. Det finns gott om dokumentärfilmer och böcker om hans liv. Det finns även en utmärkt artikel om Steve Jobs på engelska Wikipedia för den som vill läsa mer om Steve Jobs och lära sig mer. Vi på Macpatric känner därför för att minnas Steve Jobs på vårt sätt, så här:

Steve Jobs sista år blev en kamp mot cancer, till slut en omöjlig kamp. Trots denna cancer kämpade han in i det sista för Apples och deras produkters samt kunders bästa. Han blev smalare och smalare för varje ny så kallad "keynote" som han medverkade i. Keynoten för WWDC i juni 2011 blev hans sista och det syntes så tydligt hur smal han blivit.

Knappt tre månader senare, 24:e augusti, lämnade Steve Jobs över VD-stolen till Tim Cook som tidigare hade vikarierat för honom. Drygt en månad senare, 5:e oktober, somnade Steve Jobs in. Dagen innan bortgången anordnade Apple i Steve Jobs frånvaro ett Special Event där den nya iPhone-modellen 4S presenterades. Stora nyheten i denna iPhone var den röststyrda assistenten "Siri". Den hade varit värd att få heta "Steve".

RIP Steve Jobs / Macpatric


Äldre post Nyare post

Sale

Unavailable

Sold Out