OWC Thunderbolt Go Dock

20 Feb 2023

Den första Thunderbolt-dockningsstationen med inbyggd strömförsörjning

Med den nya dockningsstationen med 11 portar kan användare enkelt ansluta från var som helst med Thunderbolt- och USB-C-kompatibla Mac-datorer, iPads, Chromebooks och Android-enheter.

Köp OWC Thunderbolt Go Dock

Den nya Thunderbolt Go-dockstationen från OWC ger kreativa yrkesmänniskor den ultimata effektiviserade expansionen och flexibiliteten till sina skrivbord.

Den nya Thunderbolt Go-dockstationen från OWC ger kreativa yrkesmänniskor den ultimata effektiviserade expansionen och flexibiliteten till sina skrivbord.

Eftersom fler yrkesverksamma, studenter och kreatörer blir digitala nomader är vi på OWC stolta över att kunna presentera Thunderbolt Go Dock,  en kraftfull och pålitlig ny dockningsstation som är lätt att använda från vilken plats som helst. 

Dockningsstationen presenterades på CES (Consumer Electronics Show) 2023 i Las Vegas och är tillgänglig för förbeställning nu, och är det senaste exemplet på varför OWC är den ledande ekosystemlösningen för datorhårdvara, tillbehör och mjukvara från början till slut för både konsumenter och yrkesverksamma. 

Eftersom tre nyckelfaktorer för mobila dockningsstationer är utrymme, vikt och prestanda har OWC utvecklat den enda fullfjädrade Thunderbolt-dockningsstationen med inbyggd strömförsörjning, vilket eliminerar den "skrymmande tegelsten" som vanligtvis krävs för alla lösningar som inte är bussdrivna. Det är den enda bärbara dockningsstationen på marknaden som möjliggör professionell anslutning utan prestandabegränsningar från bussdrivna dockningsstationer

Ingen skrymmande tegelsten. Eftersom strömförsörjningen finns i själva dockningsstationen behöver Go Dock bara en strömkabel och en Thunderbolt-kabel.

(Macpatric levererar med Europa-pluggen och inte som bild ovan med USA-kabel)

Thunderbolt Go Dock är den perfekta lösningen för yrkesverksamma som är på språng och som behöver uppkoppling utan kompromisser, med en design i aluminium av flygplanskvalitet som släpper ut värme och 11 portar för att uppfylla alla krav på arbetsflöden.

"Under de senaste nästan 35 åren har vi fokuserat på att skapa produkter som hjälper kreatörer, yrkesverksamma och konsumenter att bygga kompromisslösa datorlösningar för både datorer och mobiler. Med Thunderbolt Go Dock kan våra kunder nu njuta av det bästa av två världar när det gäller bärbarhet och prestanda", säger Larry O'Connor, grundare och VD för OWC. "Att eliminera de stora, skrymmande nätadapterna har alltid inneburit att kunderna har varit tvungna att acceptera lägre produktivitet för bärbara dockningsstationer. Vi har utvecklat vår Thunderbolt Go Dock med praktiskt taget alla moderna tillbehör och behov i åtanke för att ge användarna möjlighet till uppkoppling oavsett när och var de behöver den."

Wow. Mycket I/O

Wow -Mycket I/O!

Thunderbolt Go Dock är kompatibel med alla enheter (Mac, PC, iPad, Chromebook, Android) och är idealisk för dem som vill ha ytterligare portar och funktionalitet eller snabbare Ethernet-filöverföringar, laddning av bärbara datorer (90 W strömförsörjning) och inmatning av minneskort (2,5 GbE/s), oavsett om de sitter på hemmakontoret eller om de är på språng och använder flera olika arbetsytor. Den är utrustad med OWC:s programvara Dock Ejector för att säkert koppla bort flera enheter samtidigt med ett enda klick. Dock Ejector har utformats internt av OWC:s ingenjörer och säkerställer att all data skrivs innan kopplingen bryts, vilket sparar tid och gör förlorat arbete överflödigt

2,5G Ethernet är 2,5 gånger snabbare än standard 1G Ethernet-anslutning.

Ytterligare viktiga funktioner och fördelar är:

  • Flera USB-C- och USB-A-portar för enkel anslutning av de flesta moderna enheter utan kompromisser
  • 2,5G Ethernet är 2,5 gånger snabbare än standard 1G Ethernet-anslutning.
  • HDMI-porten gör det möjligt att visa upp till en 8K-skärm
  • Inspelning av foton och videor via SD-kortläsaren
  • Anslut hörlurar och mikrofoner till ljudkombinationsuttagetOWC Thunderbolt Go Dock finns nu tillgänglig för förbeställning hos Macpatric

OWC Thunderbolt™ Go Dock finns nu tillgänglig för leverans hos Macpatric. 

  Liknande läsning

  Nu i lager: OWC Envoy USB 3.2 – den bärbara SSD med blixtsnabb hastighet
  Vi är glada att meddela att den nya OWC Envoy USB 3.2 NVMe SSD nu finns tillgänglig hos oss. Denna...
  Macpatric och OWC: Partnerskapet som definierar teknik och kvalitet
  Macpatric är den officiella svenska Premium-partnern till Other World Computing. OWC erbjuder ett brett sortiment av tekniska produkter kända för...
  Den ultimata guiden till att ansluta flera skärmar till din M1, M2, eller M3 MacBook
  Hur du ansluter flera skärmar till din MacBook med M1, M2 eller M3-chip Sedan Apple introducerade sina första Mac-datorer med...