Utbytesprogram för SSD-enhet till 13-tums MacBook Pro (ej Touch Bar)

06 Dec 2018

Apple har avgjort att ett begränsat antal SSD-enheter på 128 GB och 256 GB som används i 13-tums MacBook Pro (ej Touch Bar) har ett problem som kan leda till dataförlust och att enheten går sönder. 13-tums MacBook Pro-enheter med enheter som påverkas såldes mellan juni 2017 och juli 2018.

Apple kommer att utföra service på berörda enheter utan kostnad. Apple rekommenderar att du bokar service för enheten så fort som möjligt.

Apple kommer även att skicka ett e-postmeddelande till kunder som har registrerat sin enhet hos Apple för att informera dem om programmet.

Vi på Macpatric hjälper gärna dig med en dator under tiden Apple byter ut hårdvaran i din dator. Våra olika hyrdatorer hittar du HÄR. Kontakta gärna Macpatric om du har frågor om utbytesprogrammet och/eller vill hyra en dator av oss under tiden.

08-650 15 00
mac@macpatric.com

Liknande läsning

Apples fokus på AI: nyttig användning framför flashiga funktioner
Apple står inför en viktig utmaning: att göra AI användbar och inte bara flashig. Här är några viktiga insikter från...
WWDC 2024: Viktiga nyheter och uppdateringar samt förväntningar
WWDC 2024 har väckt stor uppmärksamhet med sina många nyheter och uppdateringar. Här är några av de största höjdpunkterna: iOS...
Den fascinerande historien om @-tecknet på svenska tangentbord
I den digitala eran har @-tecknet blivit ett oumbärligt symbol, särskilt i e-postadresser och sociala medieanvändarnamn. Men visste du att...