Utbytesprogram för SSD-enhet till 13-tums MacBook Pro (ej Touch Bar)

06 Dec 2018

Apple har avgjort att ett begränsat antal SSD-enheter på 128 GB och 256 GB som används i 13-tums MacBook Pro (ej Touch Bar) har ett problem som kan leda till dataförlust och att enheten går sönder. 13-tums MacBook Pro-enheter med enheter som påverkas såldes mellan juni 2017 och juli 2018.

Apple kommer att utföra service på berörda enheter utan kostnad. Apple rekommenderar att du bokar service för enheten så fort som möjligt.

Apple kommer även att skicka ett e-postmeddelande till kunder som har registrerat sin enhet hos Apple för att informera dem om programmet.

Vi på Macpatric hjälper gärna dig med en dator under tiden Apple byter ut hårdvaran i din dator. Våra olika hyrdatorer hittar du HÄR. Kontakta gärna Macpatric om du har frågor om utbytesprogrammet och/eller vill hyra en dator av oss under tiden.

08-650 15 00
mac@macpatric.com

Liknande läsning

Apple-menyns utveckling genom tiderna
Apple-menyn är den kända rullgardinsmenyn uppe till vänster för de som använder Mac-datorer. Sedan 1984 har den varit en framstående...
Apple i Geopolitiskt korseld
Hur Kinas strategi kan forma teknikvärldens framtid Apple står inför en riktig utmaning i Kina, ett land där symboliken ofta...
Övergången till din Nya Mac: Enkelt med Macpatric
Att byta till en ny Apple dator kan för vissa kännas överväldigande, särskilt med tanke på den mängd personlig och...