Upptäck Macpatrics inskickningsservice: din helhetslösning för Mac

05 Apr 2024

När teknik är en central del av våra liv är det oundvikligt att våra enheter ibland behöver lite extra omsorg. Macpatric är här för att se till att din Mac får den vård den behöver, oavsett var i Sverige du befinner dig. Vår inskickningsservice gör reparationen smidig och enkel, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Varför välja Macpatric för din Mac-reparation?

 • Expertkunskaper på Apple-produkter: Vårt team har specialiserat sig på alla typer av Mac-enheter. Vi löser ditt problem effektivt med vår djupa förståelse för Apple-teknologi.
 • Snabb service: Vi vet att du vill ha tillbaka din Mac så snabbt som möjligt. Därför arbetar vi hårt för att säkerställa snabba reparationsprocesser utan att kompromissa med kvaliteten.
 • Transparens: Vi tror på öppen kommunikation genom hela reparationsprocessen. Du får en tydlig överblick över kostnaderna och vad reparationen innebär innan vi börjar.

 

Våra mest efterfrågade tjänster

 • Batteribyte för att återställa din Macs prestanda
 • Skärmbyten för en klar och felfri visning
 • Tangentbordsbyten för en smidig skrivupplevelse
 • Hårddiskbyten och uppgraderingar för mer lagringsutrymme och bättre prestanda
 • Systemoptimering för en snabbare och effektivare Mac

 

Så fungerar vår inskickningsservice

 1. Fyll i formuläret: Berätta för oss vad problemet är genom att fylla i vårt online-formulär.
 2. Säkerhetskopiera din data: Vi rekommenderar att du säkerhetskopierar din data innan du skickar din enhet till oss.
 3. Skicka din enhet: Efter att du fyllt i formuläret får du instruktioner via e-post om hur du skickar din enhet till oss. Notera att du står för fraktkostnaden till oss.
 4. Diagnos och reparation: När din enhet anlänt till oss identifierar vi problemet och återkopplar med en lösning samt kostnad.
 5. Betalning: Efter reparationen skickar vi en betallänk för enkel och säker betalning.
 6. Din enhet återvänder hem: När betalningen är genomförd skickar vi tillbaka din enhet till dig utan extra kostnad för frakten.

 

Har du frågor eller vill du starta din reparationsprocess redan nu? Vårt team är här för att hjälpa dig. Besök Macpatric inskickningsservice för mer information och för att ta det första steget mot en fullt fungerande Mac. Där hittar du också ett formulär som man använder innan man skickar dator till oss.

Liknande läsning

Fredagslyx på MacPatric: Glass!
På Macpatric är fredagar inte bara slutet på arbetsveckan; de är början på något gott! Varje fredag under sommaren serverar...
Apple service för Mac i Stockholm och inskickning – tillgänglig hela sommaren
Har din MacBook, iMac, Mac Studio, Mac Pro eller Mac Mini problem och behöver service? På Macpatric erbjuder vi pålitlig...
Sommarens hot: Ökad risk för vätskeskada på din MacBook
Under sommaren märker vi på Macpatric en markant ökning av vätskeskador på Mac-datorer. Det är viktigt att agera snabbt och...