Upplev framtidens dator idag med iMac 24-tums M3

20 Feb 2024

I en värld där teknikens framsteg inte visar några tecken på att sakta ned, står Apples senaste iMac 24-tums med M3-chip som en glimrande symbol för innovation och prestanda. För dig som sitter fast med en äldre Intel-baserad dator och längtar efter något snabbare, kraftfullare och mer energieffektivt, kanske det är dags att överväga ett byte till den nya M3-världen.

Varför välja iMac 24-tums med M3-chip?

iMac 24 M3

Enastående prestanda

Med sin 8-core CPU och 10-core GPU levererar M3-chippet en otrolig hastighet och effektivitet. Oavsett om du redigerar 4K-video, arbetar med tunga grafikprojekt eller bara vill ha en sömlös multitasking-upplevelse, hanterar denna iMac det alla med lätthet.

Design och display

iMac 24-tums är inte bara en kraftfull maskin, den är också en designikon. Dess tunna profil och imponerande 4.5K Retina-skärm ger en fantastisk visuell upplevelse, med levande färger och otrolig detaljrikedom.

Energieffektivitet

Tack vare M3-chippets optimeringar är denna iMac inte bara snabbare än sina föregångare men också mer energieffektiv, vilket bidrar till en lägre elkostnad och en mindre miljöpåverkan.

Magic keyboard med Touch ID

Inkluderat är också ett Magic Keyboard med Touch ID, vilket erbjuder en säker och smidig användarupplevelse, oavsett om det är att logga in, byta användare eller genomföra köp med Apple Pay.

Direkt från vårt lager på Kungsholmen

Ingen väntan, ingen försening. Vi är stolta över att meddela att denna otroliga maskin finns tillgänglig direkt från vårt lager på Kungsholmen. Snabb leverans garanteras, så att du kan börja njuta av din nya iMac så snart som möjligt.

Ta steget in i framtiden

Om du har en äldre Intel-baserad dator och söker en uppgradering, är det här den perfekta tiden att ta steget in i M3-världen. Upplev en ny nivå av prestanda, effektivitet och design med iMac 24-tums M3. Vänta inte längre, framtiden är här, och den är tillgänglig för snabb leverans direkt från vårt lager på Kungsholmen.

Liknande läsning

Macpatric och OWC: Partnerskapet som definierar teknik och kvalitet
Macpatric är den officiella svenska Premium-partnern till Other World Computing. OWC erbjuder ett brett sortiment av tekniska produkter kända för...
ResEdit: Från revolutionerande utvecklarverktyg till inspirationskälla för modern design
ResEdit, ursprungligen utvecklad under namnet Resource Editor, representerar en unik del av Apple Macintosh's historiska utvecklarverktyg. Dess förmåga att låta...
Upptäck vårt fullständiga utbud av Mac-datorer – Snabb leverans från Macpatric butikslager
På Macpatric kan vi leverera ett brett och diversifierat sortiment av Apple-produkter snabbt. Det inkluderar allt från den kraftfulla MacBook...