Oslagbar, strömsnål prestanda med M2 Pro och M2 Max

18 Feb 2023

Med M2 Pro och M2 Max kan MacBook Pro helt förändra arbetsflödet för proffs inom en rad olika områden, från konst och vetenskap till apputveckling. Användare som uppgraderar från Intel-baserade Mac-modeller kommer att uppleva ännu fler enorma förbättringar i fråga om prestanda, batteritid, anslutningar och produktiviteten i allmänhet. MacBook Pro fungerar dessutom lika bra oavsett om man använder ström från elnätet eller batteriet.

Macpatric har MacBook Pro M2 på lager. Kontakta oss för mer information eller klicka på länk här för webshop

MacBook Pro M2

MacBook Pro med M2 Pro har en tio- eller tolvkärnig processor med upp till åtta prestanda­kärnor och fyra effektivitetskärnor och erbjuder upp till 20 procent högre prestanda i jämförelse med M1 Pro. Med 200 GB/s enhetlig minnesbandbredd – dubbelt så mycket som M2 – och upp till 32 GB enhetligt minne går det blixtsnabbt för användarna att hantera stora projekt och köra flera proffsappar samtidigt. Den senaste grafikprocessorn med upp till 19 kärnor erbjuder upp till 30 procent högre grafikprestanda och Neural Engine är 40 procent snabbare, så nu går det ännu snabbare att analysera videor, behandla bilder och göra andra maskininlärningsuppgifter. Den kraftfulla mediemotorn i M2 Pro hanterar populära videokodekar på nolltid för oerhört strömsnål och betydligt snabbare uppspelning och kodning av video.

Med M2 Pro på MacBook Pro:
  • Rendering av titlar och animeringar i Motion går upp till 80 procent snabbareän på vår snabbaste Intel-baserade MacBook Pro och upp till 20 procent snabbare än på föregående generation.
  • Kompilering i Xcode går upp till 2,5 gånger snabbare än på vår snabbaste Intel-baserade MacBook Pro och nästan 25 procent snabbare än på föregående generation.
  • Bildbehandling i Adobe Photoshop går upp till 80 procent snabbare än på vår snabbaste Intel-baserade MacBook Pro och upp till 40 procent snabbare än på föregående generation.

Animeringar i Motion

MacBook Pro med M2 Max tar arbetsflödena till helt nya nivåer med en ännu kraftfullare grafikprocessor med upp till 38 kärnor och upp till 30 procent högre grafikprestanda i jämförelse med M1 Max. Den har dessutom en enhetlig minnesbandbredd på 400 GB/s – dubbelt så mycket som M2 Pro. Med upp till 96 GB enhetligt minne spränger MacBook Pro på nytt gränserna för grafikminne i en bärbar dator. Det innebär att man enkelt kan skapa geometri och textur i 3D på extrem nivå, slå samman gigantiska panoramabilder och jobba med annan otroligt krävande grafik. M2 Max har den senaste 12-kärniga processorn med upp till åtta prestandakärnor och fyra effektivitetskärnor som erbjuder upp till 20 procent högre prestanda än M1 Max och en ännu kraftfullare mediemotor än M2 Pro med dubbelt så snabb ProRes-acceleration för betydligt snabbare uppspelning och omkodning.
Med M2 Max på MacBook Pro:
  • Rendering av effekter i Cinema 4D går upp till sex gånger snabbare än på vår snabbaste Intel-baserade MacBook Pro och upp till 30 procent snabbare än på föregående generation.
  • Färgkorrigering i DaVince Resolve går upp till två gånger snabbare än på vår snabbaste Intel-baserade MacBook Pro och upp till 30 procent snabbare
  •  än på föregående generation.

Rendering av effekter i Cinema 4D

Förbättrade anslutningsmöjligheter

MacBook Pro har nu wifi 6E  för snabbare trådlös anslutning och mer avancerad HDMI med stöd för 8K-skärmar upp till 60 Hz och 4K-skärmar upp till 240 Hz. De här nya möjligheterna bygger vidare på de mångsidiga anslutningsalternativen som redan finns på MacBook Pro med tre Thunderbolt 4-portar för snabb anslutning av tillbehör, en sdxc-kortplats och MagSafe 3-laddning.

Liknande läsning

MacBook Air vs. MacBook Pro: Vilken passar dig bäst?
När det kommer till att välja den perfekta bärbara datorn från Apple står många inför valet mellan MacBook Air och...
Upptäck vårt fullständiga utbud av Mac-datorer – Snabb leverans från Macpatric butikslager
På Macpatric kan vi leverera ett brett och diversifierat sortiment av Apple-produkter snabbt. Det inkluderar allt från den kraftfulla MacBook...
Den ultimata guiden till att ansluta flera skärmar till din M1, M2, eller M3 MacBook
Hur du ansluter flera skärmar till din MacBook med M1, M2 eller M3-chip Sedan Apple introducerade sina första Mac-datorer med...