Macpatric stolt presenterar: OWCs Snabbaste Bärbara Enhet – Express 1M2 med USB4!

04 Jan 2024

Som den ända auktoriserade OWC Premium Partner i Sverige är vi på Macpatric glada att kunna tillkännage att vi nu har OWCs senaste innovation i lager: Express 1M2 med USB4. Denna enhet är inte bara OWCs snabbaste bärbara enhet någonsin, utan också deras första enhet med USB4-teknik, vilket representerar en milstolpe inom dataöverföring och kompatibilitet.

OWC UNVEILS ITS FASTEST PORTABLE DRIVE YET, THE EXPRESS 1M2 WITH USB4

Express 1M2 är en kraftfull, portabel NVMe SSD-enhet som ger användarna otroliga hastigheter och flexibilitet. Designad för att maximera prestandan hos de nyaste USB4-utrustade Mac- och PC-maskinerna, ger Express 1M2 hastigheter upp till 3151MB/s. Detta är inte bara en extern lagringsenhet; det är en "Gör-Det-Själv" och "Ta Med Din Egen Enhet" (BYOD) -lösning, byggd för att hålla.

add your own 2230, 2242, or 2280-sized NMVe M.2 SSD

USB4 är framtiden inom USB-teknik, och med det erbjuder OWC betydande förbättringar i både hastighet och anslutningsmöjligheter jämfört med tidigare standarder. Med USB4 kan dataöverföringshastigheter nå upp till dubbelt så snabba som Thunderbolt i en 0GB DIY/BYOD-konfiguration.

Genom att välja USB4 för Express 1M2 har OWC möjliggjort högre hastigheter för DIY/BYOD-kunder utan de begränsningar som finns med Thunderbolt. Till skillnad från budgetmärken som felaktigt påstår sig stödja USB4, levererar Express 1M2 genuin USB4-anslutning med hastigheter som överträffar Thunderbolt.

Express 1M2 är inte bara snabb och kraftfull, den är också flexibel och säker. Den är designad för att ge korrekt kylning och prestanda för moderna enheter utan behov av en fläkt, vilket minimerar damm och felrisk. Dess kompakta storlek gör den till en perfekt följeslagare både på kontoret och under resor. Dessutom är Express 1M2 säker och robust, med en solid aluminiumvärmesänk som skiljer den från billigare enheter.

Snabb Extern Hårddisk Mac

Macpatric är stolt över att kunna erbjuda denna toppmoderna lösning från OWC till våra kunder. Express 1M2 är den idealiska enheten för dem som söker långsiktig tillförlitlighet och hög prestanda för sina data. Välkommen in till oss för att uppleva kraften i OWC Express 1M2!

 

Liknande läsning

Macpatric och OWC: Partnerskapet som definierar teknik och kvalitet
Macpatric är den officiella svenska Premium-partnern till Other World Computing. OWC erbjuder ett brett sortiment av tekniska produkter kända för...
Den ultimata guiden till att ansluta flera skärmar till din M1, M2, eller M3 MacBook
Hur du ansluter flera skärmar till din MacBook med M1, M2 eller M3-chip Sedan Apple introducerade sina första Mac-datorer med...
Dockningsstationer för MacBook
I dagens dynamiska arbetslandskap är flexibilitet och anslutningsmöjligheter avgörande för effektivitet och produktivitet. Apple's MacBook, känd för sin robusta prestanda...