MacBook Pro 16-tum med M2 Pro-chip: Utvald av Macpatric

13 Okt 2023

MacBook Pro 16-tum med M2 Pro-chip - Din idealiska arbetspartner

Utvald av Macpatric för att matcha våra kunders höga förväntningar. Denna MacBook Pro 16-tum med M2 Pro-chip är mer än bara en dator; den är en förlängning av dig som professionell användare.

En prestanda som skiljer sig från mängden

Varför nöja sig med genomsnittet? Med en 12-Core CPU och 19-Core GPU levererar denna MacBook Pro en prestanda som få kan matcha. Oavsett om det handlar om grafikdesign, videoredigering eller intensiv databehandling, har du här en dator som inte känner av några gränser.

Batteri som inte ger upp

Föreställ dig att kunna arbeta oupphörligt utan att ständigt leta efter ett eluttag. Upp till 22 timmars batteritid gör just det möjligt.

Klar för framtidens anslutningar

Från 8K-skärmanslutning via HDMI till det senaste inom wifi- och bluetooth-teknologi, denna MacBook Pro är inte bara redo för dagens utmaningar utan även morgondagens.

MacBook Pro Portar

MagSafe 3 - Laddning på nästa nivå

Denna MacBook Pro 16-tum med M2 Pro-chip har den senaste innovationen inom laddning: MagSafe 3. Denna ikoniska funktion, nu förbättrad och moderniserad, ger inte bara en snabbare laddningsupplevelse utan även en säkrare sådan.

Förutom att erbjuda blixtsnabb laddning, har MagSafe 3 en magnetisk koppling som enkelt kopplas från vid dragning, vilket minskar risken för olyckor och skador på din MacBook. Ingen mer snubbling över kablar eller risken att dra ner din dator från bordet.

Designad för att vara både snygg och funktionell, är MagSafe 3 den perfekta kombinationen av Apples innovation och användarvänlighet. Så när du laddar upp din MacBook Pro 16-tum med M2 Pro-chip, kan du vara säker på att du gör det med den senaste och bästa teknologin som finns.

Med MagSafe 3, har Apple återigen visat sin förmåga att kombinera elegans med praktisk nytta, och hos Macpatric är vi stolta över att kunna erbjuda denna teknik till våra kunder. Beställ din MacBook Pro idag och upplev skillnaden med MagSafe 3.

MagSafe 3

Enastående skärmupplevelse

Upplev färger och detaljer som aldrig tidigare med denna MacBook Pro's Liquid Retina XDR-skärm. Oavsett om du redigerar högupplösta bilder, designar eller bara njuter av en film, kommer denna skärm att imponera med sin skärpa och ljusstyrka.

Ljud som omsluter dig

Inte bara är den visuella upplevelsen i toppklass, men MacBook Pro 16-tum med M2 Pro-chip erbjuder även en audio-upplevelse som få bärbara datorer kan jämföra sig med. Högtalarna levererar djupt basrespons och kristallklart ljud för att fullända din multimediaupplevelse.

Tyst, men kraftfull

Tack vare den avancerade kyltekniken i denna MacBook Pro, kan du arbeta i timmar utan att störas av fläktljud eller överhettning. Det gör att du kan fokusera fullständigt på ditt arbete och vara säker på att datorn hanterar alla uppgifter smidigt.

Säkerhet i fokus

Med Apples T2-chip är din data säkrare än någonsin. Fingeravtrycksläsaren ger dig snabb och säker tillgång till ditt system och din information förblir konfidentiell.

Ingen väntetid

För dem som värdesätter snabbhet - denna MacBook Pro 16-tum med M2 Pro-chip finns nu tillgänglig för omedelbar leverans från Macpatric.

För er som eftersträvar det bästa, kommer denna MacBook Pro att vara en ovärderlig följeslagare i ert dagliga arbete. Säkra din idag!

Leasing för företag - En flexibel och kostnadseffektiv lösning!

När du tänker på att investera i ny teknik för ditt företag, vet vi hur viktigt det är att ha ekonomiska alternativ som matchar dina behov. Därför presenterar vi stolt vårt leasingerbjudande för MacBook Pro 16-tum med M2 Pro-chip.

KÖP 

MacBook Pro 16-tum M2 Pro-chip med 12-Core CPU/19-Core GPU/32GB minne/1TB SSD

Pris: 43 480,00 kr
34 784,00 kr exkl. moms 
eller Leasing Månadskostnad: 1 120 kr exkl. moms
Avtal: 36 månader
Uppläggningsavgift: 550 kr exkl. moms
Administrativ avgift: 59 kr per månad exkl. moms
Försäkringskostnad: 117 kr per månad exkl. moms
Restvärde vid avtalets slut: 1 739 kr exkl. moms

Fördelar med leasing genom Macpatric:

  • Bevara likviditet: Sprid kostnaden över tid och bevara ditt företags kassaflöde.
  • Uppdaterad teknik: Ha möjlighet att regelbundet uppgradera till den senaste tekniken.
  • Förutsägbar budgetering: Med fasta månadsbetalningar blir det enkelt att budgetera.

Med denna leasinglösning har du inte bara möjlighet att utrusta ditt företag med en av de bästa bärbara datorerna på marknaden, men du får också en finansiell strategi som är anpassad för att stödja ditt företags framväxt.

Oavsett om du är ett nystartat företag eller en väletablerad organisation, kan vårt leasingalternativ vara den optimala lösningen för dig. Kontakta oss idag för att diskutera hur Macpatric kan stödja ditt företag med rätt teknik och de bästa ekonomiska lösningarna.

Kontakta Macpatric B2B Försäljning

Richard Sundqvist
E-post: richard@macpatric.com
Telefon: 070-750 09 19

Aktuellt Prisförbehåll:
Alla angivna priser och erbjudanden gäller just nu och kan komma att ändras utan förvarning. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisändringar på grund av ändrade marknadsförhållanden, eller ändringar i valutakurser. Se till att bekräfta priset vid beställningstillfället.

Liknande läsning

Förväntningar och rykten inför Apples Event den 7 maj 2024
Som Apple-entusiaster vet vi alla att när det närmar sig dags för ett Apple Event, väcks spänningen och spekulationerna till...
Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...
Uppklarade myter om Macbookens batteri
När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...