Kabeln gör skillnad!

26 Aug 2017

Vi på Macpatric som jobbar ute på fältet ut hos kunder som Mac-konsulter har gjort en iakttagelse. Det är stor skillnad på pålitlighet mellan olika Thunderbolt-kablar! Ibland när man haft märkliga fel på Thunderbolt-enheter och byter kabel så försvinner problemen. 

Man kan tro att vi skriver detta för att kränga i väg kablar från vårt favoritmärke OWC. Men det är nog så att det är tack vare att vi kostar på oss våra tekniker kvalitéts-kablar från OWC som vi har kunnat uppmärksamma detta faktum.

Detta gäller både Thunderbolt 2 och 3.

Vi vill påstå att OWC:s tunna fina Thunderbolt-kablar är bättre än t.ex. Apples kablar! 

Klicka på någon av de två länkarna nedan för att se aktuellt pris på OWC:s kvalitetskablar (de flesta finns för omgående leverans) från Macpatric:

OWC Thunderbolt Cable (Thunderbolt 2)

OWC Thunderbolt 3 (40Gb/s) USB-C cable

Ni som var med på den tiden då kablarna hette SCSI kanske kommer ihåg magiken att få till en perfekt SCSI-kedja med slutlig terminering. Verkar som att historien går igen med Thunderbolt. Byt ut dina kablar idag!

Premium Thunderbolt™ cable

 

OWC Thunderbolt 3 (40Gb/s) USB-C cable

SCSI

Macpatric Konsult

Liknande läsning

Nu i lager: OWC Envoy USB 3.2 – den bärbara SSD med blixtsnabb hastighet
Vi är glada att meddela att den nya OWC Envoy USB 3.2 NVMe SSD nu finns tillgänglig hos oss. Denna...
Macpatric och OWC: Partnerskapet som definierar teknik och kvalitet
Macpatric är den officiella svenska Premium-partnern till Other World Computing. OWC erbjuder ett brett sortiment av tekniska produkter kända för...
Den ultimata guiden till att ansluta flera skärmar till din M1, M2, eller M3 MacBook
Hur du ansluter flera skärmar till din MacBook med M1, M2 eller M3-chip Sedan Apple introducerade sina första Mac-datorer med...