Kabeln gör skillnad!

26 Aug 2017

Vi på Macpatric som jobbar ute på fältet ut hos kunder som Mac-konsulter har gjort en iakttagelse. Det är stor skillnad på pålitlighet mellan olika Thunderbolt-kablar! Ibland när man haft märkliga fel på Thunderbolt-enheter och byter kabel så försvinner problemen. 

Man kan tro att vi skriver detta för att kränga i väg kablar från vårt favoritmärke OWC. Men det är nog så att det är tack vare att vi kostar på oss våra tekniker kvalitéts-kablar från OWC som vi har kunnat uppmärksamma detta faktum.

Detta gäller både Thunderbolt 2 och 3.

Vi vill påstå att OWC:s tunna fina Thunderbolt-kablar är bättre än t.ex. Apples kablar! 

Klicka på någon av de två länkarna nedan för att se aktuellt pris på OWC:s kvalitetskablar (de flesta finns för omgående leverans) från Macpatric:

OWC Thunderbolt Cable (Thunderbolt 2)

OWC Thunderbolt 3 (40Gb/s) USB-C cable

Ni som var med på den tiden då kablarna hette SCSI kanske kommer ihåg magiken att få till en perfekt SCSI-kedja med slutlig terminering. Verkar som att historien går igen med Thunderbolt. Byt ut dina kablar idag!

Premium Thunderbolt™ cable

 

OWC Thunderbolt 3 (40Gb/s) USB-C cable

SCSI

Macpatric Konsult

Liknande läsning

Du behöver dessa enheter och kablar för att få ut det mesta av din nya iPhone 15 Pro
Skillnader i USB-C-porten mellan iPhone 15 Pro-modellerna och den vanliga iPhone 15 iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max...
Envoy Pro Mini: När SSD Möter USB-Minne
Har du någonsin behövt en pålitlig, högpresterande och mångsidig SSD som är lika bekväm att ta med sig som dina...
Öka din produktivitet med en större skärm för din Mac
Varför större skärmar kan öka din produktivitet? Datorns skärmstorlek kan verka som en estetisk preferens för många, men forskning och...