Jobbar du hemifrån och känner att internetuppkopplingen är seg?

20 Mar 2020

Jobbar du hemifrån nu i dessa Corona-tider? Känns din internetuppkoppling helt hopplös? Behöver du förstärkning i det nyinredda arbetsrummet längst bort från sändaren? Laggar favoritserien på Netflix? Vi kan hjälpa dig att förstärka det trådlösa nätet i ditt hem. Vi sätter ett sk. Wi-Fi-mesh-system där sändarna inte behöver vara sammankopplade med kabel. 

För hemmanätverket föreslår vi Linksys Velop. Vi sätter så många sändare som krävs i ditt hem. För en mindre lägenhet räcker det med en till två stycken. En stor lägenhet tre till fyra stycken. Tre sändare kostar 3500 kr inkl. moms. Arbetet tar en till två timmar. Vi ger dig ett bra totalpris på arbete tillsammans med enheterna. Bor du innanför tullarna bjuder vi på restiden. Bor du på en annan plats i Stockholmsområdet löser vi det också. 

Linksys Velop är ett högpresterande modulärt Wi-Fi-mesh-system av noder som tillverkats för att ge utomordentlig Wi-Fi-täckning i hela ditt hem. 

Modulärt Wi-Fi-meshsystem som växer med dina Wi-Fi-behov
Trippelbandteknik levererar blixtsnabba hastigheter
Ett enda, sömlöst Wi-Fi-nätverk i hemmet
Anpassa och administrera ditt hems Wi-Fi när som helst, överallt med Linksys App
Ställ in gränsområden med Föräldrakontrollen
Dela ditt hems Wi-Fi med gäster

Wi-Fi-mesh-system

Liknande läsning

Macpatric: Din exklusiva Återförsäljare av SonnetTech i Sverige
Som en av de få utvalda partnerna och återförsäljarna för SonnetTech i Sverige, är Macpatric stolt över att presentera ett...
Upplev framtidens dator idag med iMac 24-tums M3
I en värld där teknikens framsteg inte visar några tecken på att sakta ned, står Apples senaste iMac 24-tums med...
Skapa den ultimata arbetsstationen: Apple Studio Display och MacBook Pro M3 serien
Nu tillgänglig hos Macpatric igen för snabb leverans Apple Studio Display 27-tum, en skärm som revolutionerar ditt arbetsflöde med sin...