Jobba hos Macpatric till hösten?

31 Jul 2019

Arbetet hos Macpatric omfattar både hård- och mjukvaruservice mot en trevlig och stabil kundbas. De flesta kunderna finns inom tullarna i Stockholm. Support sker på plats hos kund samt inne på vårt kontor vid Fridhemsplan.

Du erbjuder Macpatrics kunder goda råd och praktisk samt teknisk support. Du ställer snabba feldiagnoser och löser uppgiften på ett effektivt sätt. Du avgör om produkten kan repareras eller behöver ersättas och erbjuder lösningar som hjälper användarna att snabbt komma igång igen. Även om du har hand om flera fall samtidigt ser du till att använda både kundernas och din egen tid på bästa sätt. Du levererar service snabbt, skickligt och med hög kvalitet. Du bygger förtroende hos kunder genom att erbjuda dem vägledning, briljanta tips och förtroendegivande kunskap.

Som konsult hos Macpatric skall trivas bra med ett högt arbetstempo och ha många bollar i luften. Viljan att ta in nya kunskaper och möta förändringar. Mycket god kunskap om OS X och iOS samt tillhörande hårdvara. Stort kunnande om nätverk, brandväggar och servermiljö. Kunderna använder Mac OS mestadels men windowserfarenhet är en fördel.

Vi tillhandahåller: Dropbox, Adobe Creative Cloud, Google, Office 365 samt fjärrbackup så det är bra med administativ kunskap kring dessa tjänster.

Du skall vara serviceinriktad och lösningsorienterad med ett starkt driv framåt. Naturligtvis älskar du elektronik och har vana att skruva i datorer. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Skicka din ansökan till: patric(at)macpatric.com

Liknande läsning

Utforska Sonnet Technologies genom Macpatric - Innovativa expansionslösningar
Sonnet Technologies startades 1986 och är en pionjär inom Thunderbolt-teknologi och expansionslösningar, specialiserade på att öka prestanda och effektivitet för...
Uppklarade myter om Macbookens batteri
När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...
Macpatric och OWC: Partnerskapet som definierar teknik och kvalitet
Macpatric är den officiella svenska Premium-partnern till Other World Computing. OWC erbjuder ett brett sortiment av tekniska produkter kända för...