Inlämningsservice

06 Jul 2019

Macpatric har lång erfarenhet att laga Apple-produkter. Vi förstår vad din Apple-produkt betyder för dig men framför allt vad det innebär att vara utan. Macpatric utför reparationer på MacBook, iPhone och alla andra Apple-produkter. Självklart håller kvalitén på vår service samma nivå som din Apple-produkt. Tryggt och proffsigt samt väldigt smidigt och enkelt att vara kund hos Macpatric.

Ge din Macbook nytt liv!

Vill du snabba upp din Macbook? Vi plockar ut den gamla mekaniska hårddisken och monterar en snabb, SSD i din Macbook samt klonar över innehållet från den gamla disken till den nya. Efter det har du en dator som funkar bra ytterligare några år och dessutom sparar du både pengar och miljö jämfört med att köpa nytt. Passar du samtidigt på att uppgradera arbetsminnet så blir resultatet ännu bättre. Har Batteriet fått kort driftstid. Då kan det vara dags att byta till ett nytt batteri. Beroende modell så är det olika slags batterier. Vi byter på alla Apple´s datorer. Svårt att hitta rätt uppgradering till din Mac? Läs mer här.

Ge din iMac & Thunderbolt Display nytt liv!

Vill du snabba upp din iMac? Vi plockar ut den gamla mekaniska hårddisken och monterar en snabb SSD i din iMac samt klonar över innehållet från den gamla disken till den nya. Efter det har du en dator som funkar bra ytterligare några år och dessutom sparar du både pengar och miljö jämfört med att köpa nytt. Passar du samtidigt på att uppgradera arbetsminnet så blir resultatet ännu bättre.

Har du fått problem med grafikkortet eller strömförsörjningsenheten på din iMac? Lämna in din dator till Macpatric så felsöker vi den.

Har du en Apple Thunderbolt Display som fått problem. Vi har märkt att skärmen har en svag länk. Det är Själva Thunderbolt-kontakten. Förläng livet på din favoritskärm några år till genom byta kabeln.  Läs mer här.

Mac Pro Service

Macpatric säljer uppraderingar till din Mac Pro som vi själva har testat och använder. Vi hjälper dig gärna med att montera och uppgradera din Mac Pro om du önskar. Svårt att hitta rätt uppgradering till din Mac?  Läs mer här.

Macguiden

Här kan du kolla vad det finns för möjlighet på din Mac. Den kompletta guiden finner du här.

 

Apple Mac Inlämningsservice

Liknande läsning

Framtiden är här: AI och Apple på WWDC 2024 – Vad Macpatric ser fram emot
Apple har officiellt meddelat att WWDC 2024 kommer att hållas från den 10 till den 14 juni vilket är en...
Kraftfull prestanda till nedsatt pris: Upptäck MacBook Pro 14” med M3 Pro
I vår jakt på den ultimata arbetsstationen har vi på Macpatric identifierat en sann pärla: MacBook Pro 14” med M3...
MacBook Air-köpguide 2024: Hitta den perfekta modellen för dig
År 2024 står ut som ett banbrytande år för Apple och dess användarbas med introduktionen av den nyaste uppdateringen till...