Har din iMac blivit seg eller har du fått kraschad hårddisk?

07 Jan 2017

Har iMacen inte nog med plats på hårddisken eller har den helt enkelt lagt av? Har du råkat ut för att Macen blir seg som sirap och att vad du än gör så går allting i snigelfart? Macpatric löser dessa problem åt dig! Vi byter hårddisken den till snabb SSD blåser rent din iMac från allt damm! Just nu är det många som lämnar in iMac 2009, 2010 samt iMac 2011. Men vi byter även hel del på den tunnare iMac 2012 och senare. Många sparade på slantarna vid inköp och köpte den med mekanisk disk. Vi hjälper dig med att uppgradera till SSD. Passa på att även maximera internminne då du kommer ha kunna ha kvar datorn i många år till. Leta upp rätt minne i Macguiden eller kontakta Macpatric så tar vi fram rätt uppgradering för din Mac. 

iMac ssd

Vi plockar ut den gamla mekaniska hårddisken och monterar en snabb, SSD i din iMac samt klonar över innehållet från den gamla disken till den nya. Efter det har du en dator som funkar bra ytterligare några år och dessutom sparar du både pengar och miljö jämfört med att köpa nytt. Passar du samtidigt på att uppgradera arbetsminnet så blir resultatet ännu bättre.

Vid byte av lagringsutrymme ingår

  • In-line Digital Thermal Sensor for all Apple iMac 
  • Dock 2.5” to 3.5” SATA / SSD HDD Converter Tray
  • Samsung 850 EVO SSD
  • Arbete med att montera bort gammal mekanisk disk samt därefter installera ny SSD. Kopiering av data från gammal disk till ny. Rengöring av fläktar. Eventuellt montering av mer arbetsminne ingår.

 

 Monterad SSD iMac

iMac & display-service

 

Liknande läsning

Apple och 27-tums iMac: En ny era med fokus på 24-tummaren och alternativ från Macpatric
Strategisk förändring hos Apple Apple har gjort en betydande förändring i sin produktstrategi genom att meddela att de inte planerar...
Upptäcker Apple-teamet ljudets nya gränser? iMac M3:s audiofila egenskaper förvånar
En titt på den nya iMac M3 Här på Macpatric väntar vi med spänning på att få testa den nyaste...
M3 iMac: Apples Allt-i-ett dator: Tar ett stort kliv framåt
Apple har gjort det igen! Den 24-tum stora M3 iMac, som avtäcktes under företagets "Scary Fast" Mac-event den 30 oktober...