Byt batteri utan tidsbokning

29 Okt 2022

Macpatric utför batteribyte på MacBook snabbt och smidigt

Till Macpatric kan du komma och byta batteri på MacBook utan tidsbokning. Ifall det skall gå extra fort kan du välja expressbyte.  

Batteriet i en MacBook är en förbrukningsartikel, vilket innebär att det måste byta det när det är förbrukat. I vårt pris ingår installation av det nya batteriet och en miljövänlig hantering av det förbrukade batteriet. Vi passar också på att rengöra fläktarna samt tryckluftblåser datorn fri från damm på insidan.

Kontakta oss eller kom förbi vår butik om du önskar byta batteri i din dator. Tidsåtgången varierar beroende på modell, om du klickar in på din modell av dator ser du hur lång tid det tar.

  Byt batteri Macbook utan bok tid

  Efter batteribyte är det viktigt att du kalibrerar ditt nya batteri.

  • Ladda först upp batteriet oavbrutet till 100%, när datorn visar 100% på batteriet låt datorn stå med laddaren inkopplad i minst 2 timmar till.
  • Ladda sedan ur datorn helt, när datorn stängs ner på grund av låg batterinivå låt datorn stå i 2 timmar extra utan att koppla in laddaren.
  • Efter datorn laddats ur, ladda sedan upp den på samma sätt som första gången. Alltså upp till 100% och sedan låt den stå 2 timmar extra med laddaren i.

  Batteribyte MacBook Snabbt & Smidigt

   

   Liknande läsning

   Macpatrics gröna resa: Från mikrolödning till globalt samarbete
   I vår strävan efter en mer hållbar teknikvärld går Macpatric i bräschen för att förlänga livslängden på Apple-produkter. Vårt engagemang...
   Batteribyte för Din MacBook: Varför Macpatric är ditt bästa val?
   När det gäller att byta batteri på din MacBook vill du ha en service som är snabb, pålitlig och professionell....
   Ny i Lagret: Den kompakta kraftpaketet MacBook Pro 14-tum i Rymdsvart
   Vi är glada över att meddela att vi nu har den senaste MacBook Pro 14-tum i rymdsvart på vårt lager....