Apple presenterar nya MacBook Pro med M3-chip, som gör världens bästa bärbara proffsdator ännu bättre

31 Okt 2023

Apple presenterar nya MacBook Pro med M3-chip, som gör världens bästa bärbara proffsdator ännu bättre

Apple har nu avtäckt de nya MacBook Pro-modellerna som är utrustade med de banbrytande M3-chippen – M3, M3 Pro, och M3 Max. De nya chippen, som utgör ett stort kliv framåt i grafikarkitektur, gör MacBook Pro ännu snabbare och kraftfullare, vilket är perfekt för både vardagsanvändare och professionella användare. Läs mer om M3-chippen här i Macpatrics blog - M3-chipserien från Apple: En ny era av prestanda och grafik

MacBook Pro M3

Nya MacBook Pro 14 tum med M3: Perfekt för vardagen och proffsanvändning

Startpriset för den nya MacBook Pro 14 tum med M3 är 23 995 SEK. Den är idealisk för studenter, företagare, och kreativa användare. Med fantastisk kontinuerlig prestanda i proffsappar och spel, är den här modellen det perfekta valet för de som behöver kraft och prestanda på språng.

Elegant ny fymdsvart finish

De nya 14- och 16-tumsmodellerna med M3 Pro och M3 Max är nu tillgängliga i en stilren rymdsvart finish. Detta ger en elegant och modern känsla som kompletterar den höga prestandan hos dessa modeller.

Förbättringar i prestanda och funktioner

De nya M3-chippen erbjuder signifikanta prestandaökningar och introducerar nya funktioner som kommer att vara mycket uppskattade av användare. Med upp till 22 timmars batteritid, en kristallklar Liquid Retina XDR-skärm, och avancerade anslutningsmöjligheter, kan MacBook Pro-användare nu åstadkomma mer än någonsin tidigare.

Premiär för M3-chippen

De nya M3-chippen är de första chippen för persondatorer som använder branschledande 3-nanometersteknik. Denna teknik möjliggör en snabbare och mer strömsnål grafikprocessor, vilket utgör det största klivet framåt i fråga om grafikarkitektur någonsin för Apple-chippen.

Bättre för miljön

Med 100 procent återvunnet aluminium och andra hållbara material, fortsätter Apple att visa sitt engagemang för miljön genom att tillverka produkter som inte bara är kraftfulla, men också miljövänliga.

macOS Sonoma: En Ny Upplevelse

Med macOS Sonoma får användarna tillgång till en mängd nya funktioner som förbättrar arbetet och underlättar vardagen. Nya funktioner inkluderar widgetar direkt på skrivbordet, förbättrade videokonferensfunktioner, och mycket mer.

Liknande läsning

Den fascinerande historien om @-tecknet på svenska tangentbord
I den digitala eran har @-tecknet blivit ett oumbärligt symbol, särskilt i e-postadresser och sociala medieanvändarnamn. Men visste du att...
Hitta din perfekta Apple-produkt hos Macpatric
Hos Macpatrics butikslager hittar du ett noga utvalt sortiment av Apples mest populära produkter. Oavsett om du är ute efter...
Upplev bästa servicen och snabb leverans av din Apple-dator med Macpatric
När du väljer att köpa eller hyra en Apple-dator från Macpatric, garanteras du förstklassig service och snabb leverans direkt från...