Adobe köper Figma för cirka 20 miljarder dollar

18 Sep 2022

Figma är ett program som bli allt mer populärt hos våra kunder. Vi har väl känt att Figmas abonnemang och licensmodell kan vara svår att kontrollera. I framtiden kommer troligen allt samlas upp i ditt Adobe-abonnemang. Adobe har också sin konkurrerande produkt Adobe Xd Design. Vi får se vad som händer med detta uppköp. Känns lite som när Adobe köpte Freehand och Dreamweaver från Macromedia.

Adobe meddelat att man köper upp Figma och det gör man för hela 20 miljarder dollar. Bra betalt för ett endast 10 år gammalt företag!

Figma kommer dock fortsätta som vanligt ett tag till.  Dock kommer man i framtiden att integrera Figma med Adobes produkter och tjänster. Figmas medgrundare och VD Dylan Field kommer att fortsätta i den rollen och rapportera till Adobe-chefen David Wadhwani.

The Wall Street Journal skriver

Adobe köper Figma

 

Liknande läsning

Få den nya iPad Pro till nedsatt pris inför sommaren!
23 Maj 2023
Vill du göra sommaren ännu bättre? Då har vi ett förslag till dig. Hos Macpatric kan du nu köpa iPad Pro (senaste...
Kreativitetsverktyg för Mac: Maximera din skaparlust på Apple-plattformen
20 Maj 2023
De bästa apparna för kreativt arbete på Mac Apple uppmuntrar alla sina användare oavsett om de är nybörjare eller experter...
Fynda en proffs-MacBook Pro 16"
17 Maj 2023
Upplev det bästa med MacBook Pro M2 - ultimat kraft och prestanda. Utforska vårt exklusiva sortiment hos Macpatric och upptäck...