Adobe höjer Creative Cloud-priser i Sverige

01 Apr 2017

Denna information har gått ut till Adobes kunder:

Adobe och valutafluktuationer

Valutakurserna har fluktuerat kraftigt de senaste åren. Liksom många USA-baserade globala företag, justerar Adobe priset i ett antal länder för att jämna ut valutafluktuationer. Befintliga kunder får information om prenumerationspriset direkt från Adobe.

Ändras produktpriserna i Storbritannien och Sverige? 

Ja. De ändrade priserna gäller från 6 mars 2017.

Jag har ett befintligt medlemskap. Ändras min månadskostnad? 

Om du har en månadsbaserad plan kommer du att se prisändringen på din nästa faktura. Om du har en årsplan kommer det nya priset att införas vid slutet av din årsperiod.

Jag fick ett e-postmeddelande och det ser ut som mitt pris ökar. Vad ingår i det nya priset? 

Vi ber om ursäkt för eventuell förvirring. Förnyandepriset som anges i e-postmeddelandet som du fick omfattar:

  • Prisjusteringar som är resultaten av fluktuerande utländska valutakurser.
  • Alla ändringar som görs sker för att du kommer till slutet av en period med kampanjpris och du går över till standardpriserna.

Jag fick ett e-postmeddelande om kommande prisändringar och mitt pris anges med momsen inkluderad, men jag är undantagen från moms. 

För de som är undantagna från moms anges priset i e-postmeddelandet korrekt och återger bara ditt medlemskapspris eftersom din momsskyldighet är noll.

Hur sätter Adobe priser på olika marknader? 

Adobe sätter sina priser baserat på olika faktorer, bland annat marknadsförhållanden, verksamhetskostnader, skattesatser och valutaväxlingskurser. Med avseende på aktuella valutakurser översätter vi priserna till mer än 30 valutor. På vissa marknader samlar vi även in moms å regeringens vägnar som ingår i det listade priset.

 

Så här ser prishöjningen ut

Adobe CC

Liknande läsning

Fredagslyx på MacPatric: Glass!
På Macpatric är fredagar inte bara slutet på arbetsveckan; de är början på något gott! Varje fredag under sommaren serverar...
Apple service för Mac i Stockholm och inskickning – tillgänglig hela sommaren
Har din MacBook, iMac, Mac Studio, Mac Pro eller Mac Mini problem och behöver service? På Macpatric erbjuder vi pålitlig...
Sommarens hot: Ökad risk för vätskeskada på din MacBook
Under sommaren märker vi på Macpatric en markant ökning av vätskeskador på Mac-datorer. Det är viktigt att agera snabbt och...