11 anledningar till att Mac är bra för affärerna

11 Mar 2022

Anledning nr 1

Ett minst sagt kraftfullt chip.
Apple M1-chippet förändrar allt. Egenutvecklad teknik. Blixtsnabb bearbetning. Och otrolig energieffek­tivitet. Kort sagt är det ett genombrottens genombrott. För hela teamet.

Apple M1-chippet förändrar allt

Anledning nr 2

Så kraftfullt är det. MacBook Air är superladdad med Apple M1-chippet och är upp till 3,5 gånger snabbare än tidigare. Jobba på flera projekt sam­tidigt, analysera kalkylblad under videokonferensen och fixa även de mest prestandakrävande uppgifterna.

MacBook Air är superladdad med Apple M1

Anledning nr 3

Vår längsta batteritid. MacBook Air har en otrolig batteritid på upp till 18 timmar. Så nu får du kraft nog att jobba var du vill, så länge du vill och hur du vill.

MacBook Air har en otrolig batteritid på upp till 18 timmar

Anledning nr 4

Mac och IT-avdelningen gillar varandra. Ställ in enheter var du än är med trådlös driftsättning. Och hantera så många Mac-datorer du vill med en MDM-lösning.

Mac och IT-avdelningen gillar varandra

Anledning nr 5

Mac passar företag utan IT-avdelning. Mac är intuitiv att använda och enkel att hantera. Tack vare den enkla inställningen och Apples Flyttassistent kommer du snabbt igång. Och den pålitliga hårdvaran sviker dig aldrig, så den är perfekt för alla företag – med eller utan en särskild IT-avdelning.

Mac passar företag utan IT-avdelning

Anledning nr 6

Mac kan bli billigare i längden.
Besparingarna blir många tack vare färre supportärenden, att färre mjukvaror behövs och ett högre andrahandsvärde

Mac kan bli billigare i längden

Anledning nr 7

De riktigt innovativa företagen använder Mac.84 procent av världens mest innovativa företag, som Salesforce, SAP och Target använder Mac i stor skala.

De riktigt innovativa företagen använder Mac

Anledning nr 8

Excel. Zoom. Slack och mycket, mycket mer.

Alla företagsappar du behöver fungerar perfekt på Mac – från Microsoft 365 och Google Workspace till SAP och Dropbox. Och tack vare Apple M1-chippet kan iPhone- och iPad-appar för arbete nu också köras på Mac.

Excel. Zoom. Slack. Och mycket, mycket mer

Anledning nr 9

Inbyggd säkerhet.
Mac är säker redan när du packar upp den tack vare inbyggda funktioner som hårdvaruverifierad säker start, kryptering i realtid, Touch ID och Gatekeeper.

macOS Inbyggd säkerhet

Anledning nr 10

Mac ❤️ iPhone.

Mac känns precis som andra Apple-enheter som medarbetarna redan känner till och gillar. Och alla enheter fungerar perfekt tillsammans. Kopiera och klistra in mellan enheter. Utöka skärmen. Och svara i telefon var du än är.

Mac ❤️ iPhone

Anledning nr 11

Den är ett rent nöje att jobba med.
Ge teamet enheterna de gillar så att de kan jobba ännu bättre.

Mac - Den är ett rent nöje att jobba med

Liknande läsning

Nu i lager hos Macpatric: revolutionerande MacBook Air M3
Vi på Macpatric är entusiastiska över att meddela att den senaste tekniska innovationen, MacBook Air M3, nu har börjat anlända...
Leasing (det som ibland kallas för hyra per månad)
Upptäck möjligheterna med flexibla finansieringslösningar för Apple-utrustning som är skräddarsydda för just dina behov! Undrar du över skillnaderna mellan att...
Apple Studio Display: Där elegans möter effektivitet
Apple Studio Display har etablerat sig som en ikon inom högkvalitativ skärmteknik. Dess fortsatta relevans i diskussioner om skärmars prestanda...