Revolutionera ditt arbete med AI: Copilot för Microsoft 365 nu tillgänglig!

22 Mar 2024

Att införliva AI i det dagliga arbetet har gått från att vara en futuristisk vision till verklighet, och Microsofts senaste innovationer, Copilot Pro och Copilot för Microsoft 365 för småföretag, markerar ett viktigt steg i denna utveckling. Med Copilot Pro erbjuds nu småföretag avancerade AI-verktyg som tidigare varit förbehållna större organisationer. Dessa verktyg, inklusive prioriterad tillgång till GPT-4 Turbo och förbättrade bildskapande AI-funktioner, lovar att revolutionera hur vi arbetar med dokument, presentationer och kommunikation.

Copilot för Microsoft 365 tar AI-hjälp till ett nytt plan, med integration direkt i de välkända Microsoft-applikationerna. Det gör att småföretagare enkelt kan öka sin produktivitet och kreativitet utan att behöva lära sig nya program eller plattformar. Från att skriva mer engagerande texter till att skapa professionella designprojekt, erbjuder dessa verktyg möjligheter att arbeta smartare och mer effektivt.

Macpatric har tagit ledningen i att tillhandahålla dessa banbrytande verktyg till den svenska marknaden. Genom Macpatrics portal kan småföretagare enkelt få tillgång till dessa tjänster och börja dra nytta av AI:s kraft i sitt dagliga arbete. Det är inte bara en investering i företagets nuvarande effektivitet, utan även en satsning på dess framtida tillväxt och innovation.

Microsofts nya Copilot för Microsoft 365 förändrar sättet småföretag arbetar på genom att integrera AI direkt i Microsofts välkända appsvit, inklusive Teams, Word, Outlook, PowerPoint och Excel. Med ett pris på 331,50 kr per användare och månad (eller 3 978 kr årligen med åtagande, exklusive moms) kan företag nu effektivisera sina arbetsflöden, öka produktiviteten och säkerställa högsta nivå av säkerhet och efterlevnad. För att dra nytta av Copilot behövs en licens för Microsoft 365 Business Standard eller Business Premium. Denna tjänst är inte bara ett verktyg för att få mer gjort snabbare, utan också en portal till framtiden för företag som vill ligga i framkant.

Om du önskar ytterligare hjälp eller har frågor angående Copilot för Microsoft 365, tveka inte att använda kontaktformuläret nedan. Vi är här för att ge dig all den information och support du behöver för att utnyttja AI:s fulla potential i ditt företag.

Kontakta oss

Liknande läsning

När sommaren kommer ökar behovet av fungerande Teams och Microsoft 365
  Sommaren står för dörren och med den kommer nya utmaningar och möjligheter för företag och anställda. När semestertider närmar...
Macpatric – Framtidens IT-lösningar med Apple-produkter
På Macpatric är vi ledande inom att maximera företags produktivitet med hjälp av Apple-teknologi. Vi levererar inte bara produkter av...
Dags att byta till den nya Microsoft Teams på Mac enligt Macpatric
Efter en ingående testperiod hos Macpatric är det nu officiellt dags för en fullständig övergång till den nya versionen av...