Från Teams-frustration till sömlös samarbete: Uppgradera din digitala kommunikation med Microsoft

27 Sep 2023

För småföretag och enskilda entreprenörer är det viktigt att vara effektiva och samordnade, särskilt i en värld där digitala möten och samarbete är nyckeln till framgång. Men hur många gånger har du upplevt att, trots att du använder Microsoft Teams, känns det som att verktyget inte jobbar för dig, utan snarare mot dig?

Kanske känner du igen frustrationen över att inte kunna bjuda in dina samarbetspartner till ett Team-möte från ditt eget konto, eller undrar varför ditt Teams-möte skickar ut en länk som visar "online.microsoft.com" istället för ditt företags namn?

Denna typ av problem kan bero på att du inte har full tillgång till Microsofts verktygssats på grund av en begränsning med ditt nuvarande IMAP-baserade e-postsystem.

Men, tänk om det fanns en lösning?

Med hjälp av Macpatric kan företag, oavsett storlek, övergå från föråldrade e-postlösningar till Microsofts dynamiska och integrerade digitala landskap. Macpatric hanterar allt det tekniska – från DNS-ändringar till e-postmigration, vilket gör övergången smidig och bekymmersfri.

Så om du är redo att förvandla ditt digitala landskap, att göra mer med Teams, och att bryta fri från de begränsningar du stöter på idag, då kan Macpatric vara svaret. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig på vår Microsoft-övergång-sida där vi går igenom de utmaningar många företag står inför och de lösningar vi erbjuder.

Lyckad flytt till MS-365

Liknande läsning

Macpatric – Framtidens IT-lösningar med Apple-produkter
På Macpatric är vi ledande inom att maximera företags produktivitet med hjälp av Apple-teknologi. Vi levererar inte bara produkter av...
Macpatric: Skräddarsydda tekniklösningar för en hållbar morgondag
I takt med att digitaliseringen omdefinierar våra arbetsplatser och hem, står Macpatric redo att erbjuda expertis och stöd. Som din...
Framtidens arbetsplats är här: Macpatric banar väg med Microsoft 365 och Teams
Att navigera i den digitala omställningen kräver mer än bara verktyg; det kräver en partner som förstår hur man omvandlar...